Informative Nettsider

Vi lager enkle informasjonsnettsider som denne, som er lekre og som omgjør besøkende til kunder. For mer avanserte nettsider har vi gode samarbeidspartnere vi kan anbefale på det sterkeste. Ta kontakt så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Kort leveringstid

Det sier seg selv at pris varierer fra omvang, funksjoner og hvor lang tid vi bruker på at du skal bli 100% fornøyd. Erfaringsmessig så får vi lagd en-sides infonettsider relativt fort, og kan derfor holde en meget konkeransedyktig pris.

WordPress + Divi

For å lage enkle, pene og funksjonible sider effektivt bruker vi WordPress som plattform, og Divi som theme. Vi tilpasser selvfølgelig alle sider etter kundens behov, og er ikke låst til å bruke maler eller ferdiglagde sider. Alle våre nettsider er tilpasset til alle skjermstørrelser, også mobil!

Tidligere prosjekter

Follo Næringsråd

Kunden hadde et stort oppgraderingsbehov på sin eksisterende nettside, som var utdatert og lite funksjonibel. Vi lagde derfor en lekker nettside, med fokus på hva deres målgruppe trengte av informasjon når de gikk inn.

Gå til follonæringsråd.no

Fokuset ligger på eksisterende kunder for tiden, og mangler derfor en del nye sider på porteføljelisten. Det vil om kort tid bli oppdatert 🙂

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!