HVA ANDRE SIER OM OSS?

Vi har hatt en god start, og fått noen fornøyde kunder. Vi strekker oss til månen og tilbake, for å sørge for 100% kundetilfredshet. Follo Innovasjon representerer i utgangspunktet Stian Ulvøy som selvstendig konsulent, men med et bredt nettverk av kunnskap vil flere unge konsulenter bli tatt med etter behov.

«Stian Ulvøy er en dyktig innovatør og tross sin unge alder allerede en erfaren rådgiver for andres innovasjonsprosess. Stian har fullført entreprenørskapsutdannelsen ved Handelshøyskolen BI og utmerket seg ved i tillegg til studiene opprette et eget selskap samt være sentral i oppbyggingen av vårt coworker-miljø på BI. Jeg kan på alle måter anbefale Stian som en sparringspartner, konsulent eller problemløser. Han er strukturert, kreativ og har i tillegg gode gjennomføringsevner.«

Tor Haugnes

Lektor, Handelshøyskolen BI

«Vi tok med oss Stian som styremedlem i Follo Næringsråd for å få et nytt syn på hvordan vi skulle drive videre, og hvordan vi kunne utvikle oss videre som en levedyktig og moderne organisasjon som representerer våre medlemmer best mulig. Det er lett å bli imponert over hva han får til som ung konsulent, og jeg ser frem til å jobbe videre med Stian som en aktiv del av ledelsen i Follo Næringsråd, og videre i nye prosjekter som konsulent. Jeg vil anbefale Stian på det sterkeste.»

Thor Ole Fongaard

Daglig Leder, Follo Næringsråd

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Bedriftsinformasjon

Follo Innovasjon Ulvøy

Org. Nr: 917 467 897

Post: Israndveien 5, 1400 Ski

Kurs & Workshops

Lean Filosofien

Business Model Canvas

Intraprenørskap