innovative konsulenttjenester

Et moderne konsulentbyrå i Follo som fokuserer på innovasjon, endring og forretningsutvikling i små- og mellomstore bedrifter og gründervirksomhet. Proffesjonelle, engasjerte og unge konsulenter bistår din bedrift i en moderniserings- og utviklingsfase.

Kontakt

Ring: +47 980 18 270
Epost: stian@folloinnovasjon.no
Besøk: Sagaveien 3, 1430 Ås

innovative konsulenttjenester

Follo Innovasjon er et moderne konsulentbyrå i Follo som fokuserer på innovasjon, endring og forretningsutvikling i små- og mellomstore bedrifter og gründervirksomheter. Proffesjonelle, engasjerte og unge konsulenter bistår din bedrift i en moderniserings- og utviklingsfase.

KONSULENTTJENESTER SMB

Spesiellt rettet mot små- og mellomstore bedrifter tilbyr vi tjenester rettet mot modernisering og videreutvikling av eksisterende og nye forretningmodeller, kombinert med kurs & workshops.

Kurs & workshops

For god implementering av våre tjenester kjører vi kurs og workshops med fokus på lean, business model canvas, intraprenørskap. Vi kan kjøre kurs og workshops uavhengig av øvrige tjenester.

OPPSTART

Vi kan rådgive og arbeide tett med gründere innen de fleste bransjer og faser. Etablering, forretningsmodeller og forretningsplaner er noen av de områdene vi kan bistå med, med fornuftige vilkår for en oppstart.

Den 4. industrielle revolusjon

Den første industrielle revolusjonen brukte vann og dampkraft til å mekanisere produksjonen. Den andre brukte elektrisk kraft til masseproduksjon. Den tredje brukte elektronikk og informasjonsteknologi for å automatisere produksjonen. Nå bygger en fjerde industriell revolusjon, som bygger på den tredje, den digitale revolusjonen. Den har foregått siden midten av forrige århundre, og er preget av en sammensmelting av teknologier som slør ut linjene mellom de fysiske, digitale og biologiske områdene.

På leverandørsiden ser mange næringer innføringen av ny teknologi som skaper helt nye måter å betjene eksisterende behov på, og distrupterer betydelig eksisterende verdikjeder. Store forandringer på etterspørselssiden er også forekommende, fordi økende åpenhet, forbrukerengasjement og nye mønstre av forbrukeradferd (i stadig større grad bygget på tilgang til mobilnett og data) tvinger bedrifter til å tilpasse måten de designer, markedsfører og leverer produkter og tjenester på.

En verden av kundeopplevelser, datastyrte tjenester og aktivitetsytelse gjennom analyser krever i mellomtiden nye samarbeidsformer, spesielt med tanke på hvor raskt innovasjon finner sted. Fremveksten av globale plattformer og andre nye forretningsmodeller betyr til slutt at talent, kultur og organisasjonsformer må endres.

Samlet sett tvinges selskapene til å undersøke måten de gjør forretninger på, i den ubemerkede skiftet fra enkel digitalisering (den tredje industrielle revolusjonen) til innovasjon basert på kombinasjoner av teknologier (den fjerde industrielle revolusjonen). Resultatet er likevel den samme: Bedriftsledere og ledende ansatte trenger å forstå deres forandrede miljø, utfordre forutsetningene til deres operasjonsteam og ubøyelig og kontinuerlig innovasjon.

Kilde: World Economic Forum “The Fourth Industrial Revolution: what it means and how to respond”

HANDLE PÅ ENDRING

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale! 

Rimelig og effektivt

Konsulenttjenester fra Follo Innovasjon kombineres gjerne med kurs & workshops for å få mest mulig ut av endringsprosessen. Du får skreddersydd en prosess som passer din bedrifts behov, og velger selv hvor stor del av intergreringen du ønsker vår assistanse til.

Vi er i en oppstartsfase, og ønsker derfor å tilby rimelige tjenester for å bygge en sterk portefølje, og utforske nye kreative prosesser for gjennomføring og utforskning av endrings i etablerte bedrifter.

Fokusområder

  • Modernisering & Endring
  • Nye forretningsmodeller
  • Organisasjonsstruktur & Kultur
  • Intern kommunikasjon
  • Intraprenørskap
  • Kunnskap om innovasjonsprosesser

HVA ANDRE SIER OM OSS?

Vi har hatt en god start, og fått noen fornøyde kunder. Vi strekker oss til langt, for å sørge for 100% kundetilfredshet. Follo Innovasjon representerer  Stian Ulvøy som selvstendig konsulent, men med et bredt nettverk av kunnskap vil flere unge konsulenter bli tatt med etter behov.

"Stian Ulvøy er en dyktig innovatør og tross sin unge alder allerede en erfaren rådgiver for andres innovasjonsprosess. Stian har fullført entreprenørskapsutdannelsen ved Handelshøyskolen BI og utmerket seg ved i tillegg til studiene opprette et eget selskap samt være sentral i oppbyggingen av vårt coworker-miljø på BI. Jeg kan på alle måter anbefale Stian som en sparringspartner, konsulent eller problemløser. Han er strukturert, kreativ og har i tillegg gode gjennomføringsevner."

Tor Haugnes

Lektor, Handelshøyskolen BI

"Vi tok med oss Stian som styremedlem i Follo Næringsråd for å få et nytt syn på hvordan vi skulle drive videre, og hvordan vi kunne utvikle oss videre som en levedyktig og moderne organisasjon som representerer våre medlemmer best mulig. Det er lett å bli imponert over hva han får til som ung konsulent, og jeg ser frem til å jobbe videre med Stian som en aktiv del av ledelsen i Follo Næringsråd, og videre i nye prosjekter som konsulent. Jeg vil anbefale Stian på det sterkeste."

Thor Ole Fongaard

Daglig Leder, Follo Næringsråd

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

REFERANSER

Ta en titt på hva andre hat sagt om oss

Bedriftsinformasjon

Follo Innovasjon Ulvøy

Org. Nr: 917 467 897

Post: Israndveien 5, 1400 Ski

Kurs & Workshops

Lean Filosofien

Business Model Canvas

Intraprenørskap